Gratis frakt över 600:-
Kundkorg

Ingredienser

Havtorn - Hippophae rhamnoides

Detta är en otroligt rik och vital olja, extraherad från ett ljust oranget bär. Den är perfekt balanserad i omega 3, 6, 7 och 9 essentiella fettsyror. LL´s havtorn är ett speciellt superkritiskt extrakt som fångar över 190 bioaktiva ämnen från det ätbara bäret. Oljan är en frodig källa till vitamin C, E, provitaminer A och B, betakaroten, karotenoider, värdefulla fytosteroler och sällsynta palmitolsyra. Alla dessa extraordinära växtegenskaper bidrar med gynnande egenskaper till till din mun.

Rose Otto - Rosa damascena

Rose Otto är en värdefull och elegant essens. Det tar sextio rosor att göra en droppe Rose Otto eterisk olja! Det är en av de mest värderade oljorna för sina tonifierande effekter.

Pepparmynta- Mentha piperita
Pepparmyntans svalkande uppfirskande smak ger dig en långvarig frisk andedräkt. LL´s pepparmynta är en äkta destillation av de färska bladen och kommer från en fjärde generationens familj av destillatörer i Frankrike. Pepparmynta i kommersiell tandkräm är konstgjord mentol och erbjuder bara smak. Äkta Peppermint är en potent och trevlig vän för din munvård. Det hämmar också bakterierna som orsakar dålig andedräkt.
Nejlika - Eugenia carophyllata

Destillerad från kryddnejlikans blommande knoppar är denna kogenta kulinariska växt en hjälte för andedräkt och munhälsa. Kryddnejlikaolja har en friskt andedräkt och varit ett optimalt val för oral vård sedan urminnes tider. Dess botaniska beståndsdelar av eugenol, estrar och sesquiterpenes, är ett kraftverk för en ren, frisk munhälsa.

Oregano - Origanum vulgare

LL´s vilda oreganoolja odlas i bergen längs Medelhavet. Den innehåller två fenolföreningar som bidrar till dess unika egenskaper: karvakrol i koncentrationer över 65% och tymol vid 3,4% koncentration. Det anses vara en het olja och en utmärkt botaniskbiotikum som bidragit till friskt andedräkt i århundraden.

Kanel - Cinnamomum ceylanicum

LL´s sanna kanelbark eterisk olja från Madagaskar är en kraftfull plackrengörare och fräschar upp andedräkten. Det är en klassisk krydda och smakar också gott!

Tea Tree - Malaleuca alternifolia
Traditionell tea tree är en örtartad Herculean. Potenta växtföreningar av cineole och propanol arbetar för att fräscha upp munnen, förhindra tandstenbildning och förvisar bakterier som orsakar dålig andedräkt. Ångdestillerad i Australien och framkallar en ren och fräsh arom.
Sweet Thyme - Thymus linalool
Detta är en sällsynt typ av timjanarterna. Det är en mild toner som balanserar orala utsöndringar. Söt Timjan är också en potent botaniskbiotikum som förvisar bakterier med dålig andedräkt.