Ingredienser

Linden Blomma - Tilia vulgaris

Linden blomman med sin härliga söta blommor, har lite av en grön doft av hö som påminner om sena junidagar. Känslomässigt uppmuntrar linden empati, fördjupar förståelsen mellan älskare och frigör det egoiska sinnet och låter en ökad klarhet komma fram.

Jasmine Sambac - Jasminum sambac

LL´s Jasmin växer vildt i Indien och kommer från djupet av den nattblommande jasmin sambac. Till skillnad från jasmin grandiflorum, som öppnar sina kronblad för gryningen, kommunicerar Jasmine Sambac med månens och stjärnorna mystik och fångar in en essens av oändliga varma nätter.

Ylang - Cananga odorata

Ylang är en amorös essens där namnet betyder "Blommornas blomma." Medan andra sover, utstrålar dessa trollbindande blommor sin exotiska doft över tropiska vindar. Söt och kvav ylang inspirerar sinnena genom att skingra negativitet med sina kronblad av parfymerad positivitet.

Citron- Citrus limon

Citron Essence lyfter den blommiga doften i denna parfym och erbjuder en oändlig uppsjö av fördelar för sinne, kroppe och själ. Det är en glad, återupplivande zest som framhäver den vackra doften från jasmin.

Grapefrukt - Citrus paradisi

Grapefrukt är en essence som återupplivar ditt sinnen med soliga citrusnoter och inspirerar till ren glädje och kan få igång själen för att få saker gjort.

Violrot - Iris germanica florentina

Denna överdådiga rotolja från Iris-växten skapar är en tjock och krämig superkritisk extraktion som fångar en doft av frodiga, rotiga karamellnoter accentuerade med vesper av violett. Orrisolja synergiserar den forntida vördnaden för den regalt betraktade blomman med den dekadenta buketten av dess djupaste, rikaste rötter.

Vanilj - Vanilla planifolia

Vanilj är en ökänd inspirator för lust. Dess söta omfamnande honungsdoft får spänningar att smälta smälter bort medan du kopplar av i lek.

Ekologisk Biodynamic Alcohol

Ekologisk biodynamisk alkohol fungerar som bärare för LL´s parfymer och cologne, vilket gör att varje botanik enkelt kan tillföra huden med aromatiska underverk. Denna ekologiska, biodynamiska alkohol är av högsta kvalitet och trippelfiltreras för renhet. Tillverkad av certifierade ekologiska druvor som testas oberoende för att säkerställa att den uppfyller United States Pharmacopeia (USP) -standarder för ren, ekologisk alkohol av farmaceutisk kvalitet.