Ingredienser

Vanilj - Vanilla planifolia
Vanilj är en ökänd inspirator för lust. Dess söta omfamnande honungsdoft får spänningar att smälta smälter bort medan du kopplar av i lek.
Jasmine - Jasminum sambac
LL´s Jasmin växer vildt i Indien och kommer från djupet av den nattblommande jasmin sambac. Till skillnad från jasmin grandiflorum, som öppnar sina kronblad för gryningen, kommunicerar Jasmine Sambac med månens och stjärnorna mystik och fångar in en essens av oändliga varma nätter.
Lavendel - Lavandula angustifolia

Ljuvliga Lavendel inbringar det lila i denna parfym med en blommig ton av ametistnoter som skapar ett fridfullt paradis.

Citron - Citrus limon
Citron Essence lyfter den blommiga doften i denna parfym och erbjuder en oändlig uppsjö av fördelar för sinne, kroppe och själ. Det är en glad, återupplivande zest som framhäver den vackra doften från jasmin.
Ekologisk Biodynamisk Alcohol
Ekologisk biodynamisk alkohol fungerar som bärare för LL´s parfymer och cologne, vilket gör att varje botanik enkelt kan tillföra huden med aromatiska underverk. Denna ekologiska, biodynamiska alkohol är av högsta kvalitet och trippelfiltreras för renhet. Tillverkad av certifierade ekologiska druvor som testas oberoende för att säkerställa att den uppfyller United States Pharmacopeia (USP) -standarder för ren, ekologisk alkohol av farmaceutisk kvalitet.